Gyakorlatias Angol Ingyenes Leckék

Szeretnéd végre biztonsággal, könnyen beszélni az angolt?

Hogyan tudnak önállóan megtanulni beszélni azok, akiket eddig minden más módszer cserben hagyott?

Ha szeretnél előbbre jutni az életben, ha több akarsz lenni, és többet akarsz a világból magadnak, akkor itt a lehetőség: a Gyakorlatias Angol Alapfok/Újrakezdő csomagban minden benne van, amivel könnyen és egyszerűen meg tudsz tanulni angolul - bárhol, bármikor.

NÉZD MEG A VIDEÓT

Hányszor futottál eddig neki az angoltanulásnak?

A legtöbb tanulóm korábban legalább kétszer-háromszor nekiveselkedett már az angolnak, de végül csalódottan hagyták abba a nyelvtanulást. Lehet, hogy te is szembesültél már ezekkel a problémákkal:

 • Nem tudtad követni a tanár magyarázatait, a könyv pedig száraz vagy bonyolult volt
 • Nem gyakoroltál anyanyelvi szöveggel (vagy nagyjából semmilyennel) eleget ahhoz, hogy ráálljon a füled az angol kiejtésre
 • Gombóc van a gyomrodban, ha angolul kell megszólalni, mert félsz, hogy rosszul ejted ki, vagy nem helyes, amit mondasz
 • Túl nagy lépésekben haladtatok (legalábbis neked túl gyors volt), és végül lemaradtál
 • Időhiánnyal küszködtél, aztán feladtad
 • Nem volt sikerélményed, elvesztetted a motivációd, és így elsikkadt a dolog

Pedig hányszor eszedbe jut, hogy milyen jó lenne végre angolul beszélni... Hiszen lassan már mindenki tud angolul körülötted, csak te nem.


Hány munkalehetőségtől, karrierlépéstől estél már el, csak mert nem volt meg a nyelvtudásod...


Nem is beszélve a külföldi utazásokról, ahol biztosan te is elveszettnek érzed magad, amikor nem érted a feliratokat, az embereket...


Milyen büszke lennél magadra, mennyivel magabiztosabb lennél, ha beszélnéd a nyelvet?

Itt egy olyan angoltanulási módszer, amivel tényleg bárki meg tud tanulni angolul:

Felejtsd el a magolást.

Felejtsd el a stresszes csoportos nyelvórákat, ahonnan megsemmisülten mész haza, mert megint nem tudtad követni az anyagot. 


Itt egy egyszerű és könnyen követhető tananyag, amit bárhol, bármikor tanulhatsz, és amivel rövid időn belül magabiztosan tudsz megszólalni angolul bármilyen helyzetben.


Nem lenne nagyszerű, ha lenne...

 • egy egyszerű és logikusan felépített tananyag, ami úgy építi egymásra a tudnivalókat, hogy soha nem veszíted el a fonalat...
 • rengeteg gyakorlási lehetőség, ami kifejezetten a beszédkészséget és a beszédértést fejleszti
 • egy türelmes és nagyon tapasztalt tanár, aki szinte "végigszeretget" a tanyaganon, és akivel minden lecke egy igazi élmény
 • ha önállóan tudnál tanulni a saját tempódban, bárhol, bármikor...
 • és ha tényleg úgy tanulnád az angolt, ahogyan azt használni fogod: életszerű párbeszédekkel, gyakorlatias példákon keresztül?

Ha te is szeretnéd érteni és beszélni a világ nyelvét, hogy egy új szintre emelhesd az életed...

...most itt a lehetőség:

Németh Ildikó vagyok, és a több mint húszéves angoltanítási pályafutásom során rájöttem valami nagyon fontos dologra:


Nem a tanuló hibája, ha nem tud megtanulni angolul.


Megfigyeltem, hogy a tanulók zöme mindig ugyanazokon a pontokon akadt el az angoltanulásban. Elkezdtem kutatni, hogy mi ennek az oka, és hogyan lehetne segíteni, hogy ne legyen olyan nehéz számukra a nyelvtanulás.


A probléma a következő: az angol nyelvnek teljesen más a logikája, mint a magyarnak - és ezt sokszor nem szokták figyelembe venni a nyelvkönyvek, tanfolyamok.

Ezért nekiláttam, és megírtam az első olyan nyelvkönyvet, ami kifejezetten magyar anyanyelvű tanulók észjárása szerint tanítja meg az angolt.

 

A nyelvkönyvhöz pedig kidolgoztam azt a 6 lépéses rendszert, amivel bárki önállóan, a saját tempójában képes megtanulni angolul beszélni.

MINDENKINEK TUDNIA KELL, HOGY EZ LÉTEZIK

KARMACSI PANKA - KOMLÓ

Ez egy olyan technika, amit mindenkinek tudnia kell, hogy létezik és tanulható, hasznos. Végre egy olyan használható tanterv, ami megàllja a helyét.

Köszönöm a lehetőséget, tényleg egy csodának tartom a programot!!!
Nehéz szavakkal kifejezni. Olyan, mint egy új ajtó a szabadság, a tudás felé!

Nagyon szkeptikusan álltam ehhez a csomagrendeléshez, a vélemények győztek meg róla. És most nehéz szavakkkal kifejezni, mit nyújt ez az összeszedett rendszer. Imádom!

Ismerd meg a Gyakorlatias Angol Alapfok/Újrakezdő 6-lépéses Turbó módszerét:

1.

Gyakorlatias Angol Nyelvkönyv

Egy forradalmian új, speciálisan magyar tanulóknak írt könyv, ami a hétköznapi élethelyzeteken keresztül tanítja meg az angol nyelvet.

Gyakorlatias párbeszédekből tanulhatod meg a nyelvtani alapokat, és a szavakat, kifejezéseket is – hiszen te is így fogod használni az angolt a saját életedben.


"Emészthető" mennyiséget veszünk egy-egy fejezetben: mindig épp csak annyit tanulsz, amit még könnyen megértesz, megjegyzel, és jól tudsz gyakorolni.


Magyarul magyarázom el a nyelvtani tudnivalókat, és a magyar nyelvhez képest mutatom be az angol nyelvi szabályokat, hogy segítsek fokozatosan átállni az angol gondolkodásra


Nagyon könnyen érthető és logikus a felépítése, minden fejezet az előzőre épül, és sokszor nyúlunk vissza a korábban megtanult dolgokhoz is, hogy minden könnyedén rögzüljön.

2.

Gyakorlatias Angol Hangoskönyv

A tankönyv mind a 60 fejezetét feldolgoztuk hangoskönyv formában is.


4 különböző anyanyelvi beszélőtől hallhatod a párbeszédeket, és a könyv hallgatása során máris el tudod kezdeni gyakorolni az angol beszédet.


A hangoskönyben a magyarázatokat is hallhatod tőlem, így ha éppen nincs időd leülni a könyv mellé, akkor is tanulhatsz és gyakorolhatsz.


A telefonodon vagy a laptopodon (a tanulási applikációban) megtalálod a könyv oldalait digitális formában, amivel szinkronizáltuk a hangoskönyvet. Ez azt jelenti, hogy bármelyik részre kattintasz a könyv oldalán, azt a részt fogod hallani a hangoskönyből.


Így nem kell folyton elölről hallgatnod, ha egy részt akarsz csak ismételni, ráadásul van 5 másodperces "visszatekerő" gomb is, ha egy-egy szót vagy kifejezést akarsz többször meghallgatni.

Rövid minta az Alapfok/Újrakezdő könyvből

3.

Videós tanári magyarázatok minden leckéhez

Az élő Facebook-csoportos intenzívek során kiderült, hogy a videós magyarázatok rengeteget segítettek a tanulóknak abban, hogy még motiváltabbak legyenek, és még könnyebben megértsék a tananyagot.


Ezért ezeket a videókat beletettük a Turbó otthontanulási programba, hiszen a cél az, hogy a lehető leghatékonyabban tudjam segíteni a haladásod.  


Az alapfokú programban 50 videót találsz, amiket a könyv leckéjének olvasása előtt érdemes meghallgatni. Hozok példákat, időnként sztorikat is, és az egész olyan érzés, mintha ott ülnél előttem a nappalimban (vagy én a tiédben :))

Rövid montázs a kezdő program videóiból

4.

Szólalj meg angolul!
Beszédgyakorló könyv + hanganyagok

Ebben a könyvben a tankönyv minden fejezetéhez találsz fokozatosan felépített beszédgyakorlatokat, amiben a szavaktól és kifejezésektől kiindulva teljes mondatokig tudod begyakorolni a tanultakat lépésről lépésre.


Ehhez a könyvhöz külön hanganyagok is tartoznak, amiket az applikációban az adott feladatra koppintva hallhatsz (és egyszerre olvashatod is.)


Ez egy sok éve tesztelt és nagyon sikeres módszer arra, hogy könnyen kialakuljon a spontán beszéd készsége, és bármilyen helyzetben képes legyél használni azt, amit megtanultál.

5.

Mobil applikáció a tanuláshoz és a gyakorláshoz

A Gyakorlatias Angol mobil applikációja olyan, mint egy virtuális nyelviskola, ahol a tanár, az órarend, a tananyag és a sebesség is hozzád igazodik.


A könyvek digitális verziója mellett a hangoskönyv, a gyakorlókártyák, a videóleckék, a szövegértés gyakorlatok, a beszéltető gyakorlatok, a kvízek egyetlen alkalmazásban, egy helyen segítenek neked megtanulni angolul.


Ezzel a módszerrel annyiszor veszel át egy-egy újonnan megtanult dolgot, és olyan sokféle módon, hogy szinte magától rögzül a tudás.

Ráadásul az applikációt mobilon és számítógépen is használhatod, így tényleg bárhol, bármikor tudsz tanulni, még ha csak 10 perced is van.

6.

Folyamatos személyes segítség a Facebook csoportban

Ez a "virtuális magántanár" funkció: tudom, hogy fontos az állandó segítség és visszajelzés ahhoz, hogy kitartson a kezdeti lendületed a teljes szinten át. 


Ezért is kapod a "házi feladatokat": minden videó végén elmondom, mit kell megírni, megcsinálni, és azt is, amikor a Facebook csoportba kell beposztolni a megírt mondataidat.


Így sokkal motiváltabb leszel a rendszeres tanulásra, hiszen folyamatosan kapsz feladatokat, és visszajelzést is arra, hogy tényleg jól érted az anyagot.

+1

AJÁNDÉK: Gyakorlókönyv rengeteg feladattal!

310 oldalnyi tömény gyakorlás, amivel olyan atombiztosan tudod megtanulni az alapfokú könyv leckéit, hogy álmodból ébresztve is tudsz majd válaszolni bárkinek, aki angolul szól hozzád. 

Összesen 450 feladat az alapfokú könyv 60 leckéjéhez, 60 kvíz és 10 komplex teszt a tudásod átfogó ellenőrzésére.

A gyakorlókönyvvel:

 • Stabillá teheted a megszerzett angoltudásod
 • Addig gyakorolsz, míg a nyelvtan is automatikusan megy (és nem felejted el soha többet)
 • Magabiztos tudásra tehetsz szert, így bátran mersz majd beszélni bármilyen helyzetben
 • Nem kell többet hosszú másodpercekig gondolkodnod azon, hogy is kell helyesen összerakni azt a mondatot
 • A megoldókulcsokkal azonnal ellenőrizheted a válaszaidat, így mindig biztos lehetsz a helyes megoldásban
gyakorlókönyv alapfok
angol feladatlapok

,,

A videókkal még tisztábbá válik a napi anyag. Ezzel a módszerrel eredményesebbnek érzem a tanulást. Érezhető a fejlődés.

Reményt kaptam és lendületet, hogy képes legyek végigcsinálni és elérni a célomat!

Ildikó úgy tanít, ahogy eddig senki. Egyszerűen élvezem és úgy érzem, ez a tanulási módszer nekem lett kitalálva.

Mariann

Budapest

,,

A videós órákon átjön Ildikó végtelenül kedves személyisége, biztos tudása, motiváló hatása. Lényegre törően, egyszerüen, érthetően magyarázza az angol nyelv lényegét. 

Ez egy olyan nyelvtanulási módszer, ami nagyon motiváló, biztos, érthető alapokat ad.

Minden nap kényszerűség nélkül, örömmel ülök le tanulni, mert benne van a sikerélmény a feladatok megoldásában.

Fodor Éva

Budaörs

Akciós ajánlat az alapfok/újrakezdő csomagra

(Korlátozott ideig)

100% BOLDOGSÁG GARANCIA

Ha elkezdesz a Gyakorlatias Angollal tanulni, és nem érzed úgy már az első néhány lecke után, hogy ez a módszer sokkal hatékonyabb, mint bármi, amit eddig próbáltál, csak jelezd nekünk 30 napon belül, és visszakapod a vásárolt csomag árát. 

Maximálisan hiszek a Gyakorlatias Angol rendszerben, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok rá.

Ha nem tetszik a könyv vagy a tanulási módszer, csak küldd vissza a könyvet, és szó nélkül visszafizetjük a csomagod árát!

A vásárlás a webáruházunkban, szerződött banki partnereinken keresztül történik. Választhatsz, hogy az OTP SimplePay vagy a CIB Bank biztonságos fizetőkapuját szeretnéd használni (Hozzánk egyik esetben sem jutnak el a bankkártya adataid, és nem tároljuk azt.)

Kattints a MEGRENDELEM gombra, majd töltsd ki az adataidat a következő képernyő utasításai szerint. Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni, és hogy hova kéred a könyv szállítását. Miután a megrendelésed kifizetted, emailben fogjuk elküldeni a számlát, és az online tanulási felülethez a belépési adatokat.

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bennünket a 06 30 148 4778-as számon, vagy írj az info@gyakorlatias-angol.hu címre, és segítünk.

Tanulóink mondták:

,,

Fantasztikus. Valóban gyakorlatias, érthető, jó magyarázat, kiváló gyakorlatok. Ha valami nem megy egyből, addig ismételhetem, amíg kell, tehát vissza lehet menni bármeddig, bármikor. És sikerélményt is ad, ami jó motiváció a haladáshoz.

Korábban egy kurzusra jártam, ahol a nehézséget az okozta, hogy ha valamit rosszul jegyzeteltem, rosszul is maradt meg. A gyakorlásra kevés idő maradt, ezért sokminden már menet közben kiesett. Nem szerettem megszólalni a csoportban a kiejtés bizonytalansága miatt. A tananyag anyanyelvi beszéd részét nem tudtam követni.

Itt nem kell jegyzetelni, tehát az információ nem torzul. Annyit gyakorolom a kiejtést, amennyit akarom. Úgy érzem a ráfordított idő arányában gyarapodik a tudásom. Magammal feszélyezettség nélkül, jól elbeszélgetek., Élvezem, és nem stresszel, hogy mit nem tudok követni órán.

Nagyon ajánlom azért is, mert a saját tempódban haladhatsz, mert annyit gyakorolhatsz, amennyire szükséged van, mert tudod kontrollálni, hol tartasz. Össze van rakva, érezhető, hogy Ildikó és csapata szeretné, ha ebből meg tudnád tanulni a nyelvet (vagyis nem pusztán egy eladható termékről van szó). 

Horváth Lívia

Veszprém

,,

Nagyon hatékony módszer. Több csatornán hat: látod hallod írod.

Alapos, egyszerű, egymásra épülő feladatokon keresztül haladunk a nehezebb felé. Rengeteg tanulási tipp könnyíti a tanulást.

A videós órákon átjön Ildikó végtelenül kedves személyisége, biztos tudása, motiváló hatása. Lényegre törően, egyszerüen, érthetően magyarázza az angol nyelv lényegét. Sok gyakorlással egymásra épülnek a feladatok. Mindenhová magammal vihetem az alkalmazást, mobil telefonon használom.

Ez egy olyan nyelvtanulási módszer, ami nagyon motiváló, biztos érthető alapokat ad.

Minden nap kényszerűség nélkül, örömmel ülök le tanulni, mert benne van a sikerélmény a feladatok megoldásában.

Fodor Éva

Budaörs

Ez a könyv szenzációs! 

Fantasztikus, hogy a szókártyákat tudom tanulni a telefonomon, bárhol, bármikor tudom gyakorolni, a hanganyag is nagyszerű. 


Amit még köszönök Ildikónak, hogy nem vagyok magamra hagyva. Csak ajánlani tudom és ajánlom is mindenkinek.

Gyakorlatias angol vélemény

Rónyai Ágnes

Szarvas

Könnyűek, átláthatóak a párbeszédek! A magyar igényekhez igazított felépítés, amit az eddigi nyelvkönyvekben nem tapasztaltam. 


Bárcsak lett volna ez az angol könyv, amikor én általános iskolás voltam. 

8 évet tanultam angolul és nem tudtam megszólalni 8 év angol tanulás után.

Gyakorlatias Angol vélemény

Zöld Csengele

Aba

Nagyon köszönöm, a könyv zseniális! Érthető, világos és átlátható.  


A nyomtatott könyv kombinálva az online szókártyákkal, az anyanyelvi hanganyagokkal és a videóleckékkel adja a zseniális összhatást.


Visszaadta a reményt, hogy meg tudok tanulni angolul.

Gyakorlatias Angol vélemény

Vecsernyésné Flórián Éva, Budapest

„Az iskolai angol könyvek mind csak angolul vannak, így nem értem, nem haladok. Nagyon hasznos a gyakorlatias-angol könyvben, hogy magyarul érthetően, egyszerűen magyarázza el a nyelvtant. A szituációk jók és rövidek, így meg tudom tanulni. Az iskolai könyvhöz hanganyag sincs, nem tudom otthon gyakorolni, meg nehezek, hosszúak, unalmasak.”

- Zöld Zsombor, 16 éves, Szombathely -

„11 hónapos kisbabámmal vagyok itthon. Nagyon örülök a könyvnek, hogy érthető és jól használható. Minden eddigi nyelvkönyvtől különbözik, amikkel én eddig találkoztam. A könyv után megrendeltem a VIP kiegészítő csomagot is.”

- Löve-Fige Magdolna Sára, Nyíregyháza -

"Hálásan köszönöm a segítséget az angol nyelvtanulásban.

Megvolt a motivációm a tanulásra, hogy 6 hónap múlva utazunk, és hála az égnek rátaláltam a gyakorlatias angolra.

Nem beszélem folyékonyan az angolt, de Dakkában kezembe adták a mikrofont, hogy mutatkozzam be, mondjak pár mondatot a magyar csapatról.  Izgalom és hiba nélkül megtettem angolul, a sziámi ikreket szétválasztó magyar missziós csapat tagjaként.

Köszönöm, Ildikó, köszönöm Gyakorlatias angol!!!!”

– Mogyorósi Ibolya, a Honvéd kórház szakmai csapatának tagja –

© 2021 Németh Ildikó. Minden jog fenntartva.

Webáruházunk a gyakorlatias-angol.hu weboldal biztonságos, hivatalos, és kizárólagos kiszolgáló felülete.

100%-os elégedettségi garanciával: ha bármi miatt nem vagy elégedett, visszakapod a vásárolt csomag árát. Még csak meg sem kell indokolni!

 • Vasi-Niko Kft. (gyakorlatias-angol.hu)
 • 9700 Szombathely, Deák F. út 29.
 • +36-20-9579-216
 • info@gyakorlatias-angol.hu
 • Adószám: 11316282-2-18
 • Céginfo: link