Gyakorlatias Angol Ingyenes Leckék

Beszélj jobban, szebben és könnyebben angolul

Szeretnéd egyszerűen fejleszteni a spontán beszédkészséged?

Ez a 15 videólecke anyanyelvi színészekkel és tanári magyarázatokkal abban segít, hogy szebb legyen a kiejtésed, megtanulj hétköznapi szófordulatokat, és könnyen tudj megszólalni vagy válaszolni bármilyen helyzetben.

Neked is a beszéd okozza a legnagyobb nehézséget az angolban?

Hányszor eszedbe jut, hogy milyen jó lenne már magabiztosabban beszélni angolul...


Hányszor érzed magad kínosan, amikor külföldiek próbálnak beszélni veled, vagy a munkahelyeden kell folyton valaki más segítségét kérned...


Nem is beszélve a külföldi utazásokról, ahol aztán igazán elveszve tudja magát érezni az ember, amikor nem érti a feliratokat, az embereket...

Ha valamennyit tanultál már angolul, mégis gondot okoz, hogy könnyen szólalj meg különböző helyzetekben, akkor ez neked szól:

 • Érthetően, "tanulósan", követhetően kiejtett szavak anyanyelvi színészektől, hogy tényleg halld, hol van egy szó eleje és hol a vége 
 • Állandó feliratozás, így nincs semmi másra szükséged, a képernyőn tudsz mindent követni (telefonon és számítógépen is)
 • Kifejezetten beszédfejlesztésre felépített leckék
 • A teljes párbeszéd meghallgatásától haladsz a "beszélgess velem" részig, ahol te játszod az egyik szereplőt, a színészek pedig a másikat - hogy a lehető legközelebb kerülj az élőbeszédes gyakorláshoz
 • Fokozatosan emelkedő néhézség: egyre hosszabb mondatok, egyre összetettebb szerkezetek - így stabilan tudsz fejlődni a beszédben
 • Mindez a Gyakorlatias Angol applikációban - hogy bárhol, bármikor hozzáférj (telefonon és számítógépen is)

Ismerd meg az új

Beszédfejlesztő Videókurzust:

1.

15 szöveges lecke anyanyelvi színészekkel

Először meghallgatod a teljes párbeszédet (angol és magyar feliratokkal), majd külön-külön a két szereplő mondatait ismételheted. A végén eljátszod a párbeszédet felváltva hol az egyik, hol a másik szereplővel.


Ezzel a módszerrel tényleg csak ismételni, gyakorolni kell, és észrevétlenül "ragad rád" a tudás.

Hétköznapi szituációkat dolgoztunk fel olyan "panelmondatokkal", amiket rengeteg féle helyzetben tudsz használni az életben.


A szövegek kifejezetten jól érthetőek, hiszen a lényeg pont az, hogy onnan tudj fejlődni, ahol most vagy, és a te szinteddel is remekül tudd követni a párbeszédeket.

2.

Tanári magyarázat minden párbeszédhez

Mivel minden párbeszéd egy-egy tipikus témát vagy nyelvtani szerkezetet dolgoz fel, mindegyikhez készítettem neked egy 15-20 perces oktatóvideót.


Ezekben elmagyarázom, mit miért mondunk úgy angolul, ahogy a videós párbeszédekben hallod és látod. Így teljes lesz a megértésed, és sokkal könnyebben tudod majd használni a tanultakat bármilyen helyzetben.

3.

800 szókártya, amivel a párbeszédek kifejezéseit gyakorolhatod

A szókártyákkal bármikor gyakorolhatsz, ezek segítenek megjegyezni a szavakat és kifejezéseket, 


Angolról magyarra és magyarról angolra is használhatod őket, ráadásul meg is hallgathatod, hogyan kell kiejteni azt, amit olvasol.


Minden leckéhez tartoznak külön szókártyák, így a "tanulás" igazából csak sok-sok ismétlés és gyakorlás lesz, és könnyen meg tudod majd jegyezni a szavakat.


Ne hagyd ki:

Szerezd meg kedvezményesen a videókurzust!

 • 15 videólecke anyanyelvi színészekkel
 • 15 tanári magyarázat videó
 • 800 szókártya
 • Webes alkalmazásban elérhető anyagok
 • Azonnali hozzáférés
 • Ezért az összegért örökre a tiéd a Beszédfejlesztő Videókurzus (legalábbis amíg az internet létezik), ez nem havidíj. Telefonon, asztali számítógépen, tableten is használhatod, és díjmentesen megkapod a jövőbeli frissítéseket is.

100% BOLDOGSÁG GARANCIA

Ha elkezdesz a Gyakorlatias Angollal tanulni, és nem érzed úgy már az első néhány lecke után, hogy ez a módszer sokkal hatékonyabb, mint bármi, amit eddig próbáltál, csak jelezd nekünk 30 napon belül, és visszakapod a vásárolt csomag árát. 

Maximálisan hiszek a Gyakorlatias Angol rendszerben, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok rá.

Ha nem tetszik a könyv vagy a tanulási módszer, csak küldd vissza a könyvet, és szó nélkül visszafizetjük a csomagod árát!

A vásárlás a webáruházunkban, szerződött banki partnereinken keresztül történik. Választhatsz, hogy az OTP SimplePay vagy a CIB Bank biztonságos fizetőkapuját szeretnéd használni (Hozzánk egyik esetben sem jutnak el a bankkártya adataid, és nem tároljuk azt.)

Kattints a MEGRENDELEM gombra, majd töltsd ki az adataidat a következő képernyő utasításai szerint. Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni. Miután leadtad a megrendelésed, emailben fogjuk elküldeni a számlát, és az online tanulási felülethez a belépési adatokat.

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bennünket a 06 30 148 4778-as számon, vagy írj az info@gyakorlatias-angol.hu címre, és segítünk.

Vélemények a Gyakorlatias Angolról

© 2020 Németh Ildikó. Minden jog fenntartva.

Webáruházunk a gyakorlatias-angol.hu weboldal biztonságos, hivatalos, és kizárólagos kiszolgáló felülete.

100%-os elégedettségi garanciával: Annyira bízom a gyakorlatias angol módszerében, hogy 100% pénzvisszafizetés garancia véd Téged, és visszakapod az árát, ha bármi miatt nem vagy elégedett. Még csak meg sem kell indokolni!

 • Vasi-Niko Kft. (gyakorlatias-angol.hu)
 • 9700 Szombathely, Deák F. út 29.
 • +36-20-9579-216
 • info@gyakorlatias-angol.hu
 • Adószám: 11316282-2-18
 • Céginfo: link