Gyakorlatias Angol Ingyenes Leckék

Érdekel a Kezdő Gyakorlatias Angol könyv & tanulási program?


Gyakorlatias Angol Kezdő Nyelvkönyv

Te is várod, hogy mikor jelenik meg Ildikó teljesen kezdő otthoni angoltanulási programja?

Iratkozz fel, és azonnal értesítünk amint a nyomdába megy, és előrendelhető (várhatóan november első felében).​​

Mi lesz a Kezdő programban?

  • A nyelvkönyv 30 könnyen érthető fejezettel olyanoknak, akik a világon semmit nem tudnak angolul (vagy teljesen az alapoktól akarják kezdeni)
  • Sok-sok feladat és ismétlés. Kis lépésenként haladunk, hogy ne veszítsd el a fonalat már a harmadik oldalon, mint a többi nyelvkönyben
  • Hangoskönyv, amiben anyanyelvi beszélőktől hallhatod a teljes könyv anyagát, és bárhol, bármikor, akárhányszor hallgathatod, mivel letölthető, és a tiéd egy életre
  • Online gyakorlókártyák, amik a lecke szavait és kifejezéseit segítenek megtanulni. Ha van pár üres perced, már gyakorolhatsz is a mobilodon
  • Életszerű szituációk, párbeszédek - hogy tényleg azt tanuld meg, amire szükséged van
  • Már az első leckétől beszélni fogsz, mert ez Ildikó vezérfonala: használható, gyakorlatias tudás már a kezdetektől
Gyakorlatias angol ingyenes leckék
Gyakorlatias Angol - Németh Ildikó - angoltanulás egyszerűen

Németh Ildikó

A Gyakorlatias Angol módszer megalkotója

Észrevettem, hogy a tanulók többségének a legnagyobb problémát az angol gondolkodásra és az angol nyelv logikájára való átállás jelentette.


Ezért dolgoztam ki a gyakorlatias angol nyelvtanítási módszeremet, és erre építve írtam meg a könyveimet, kifejezetten a magyar tanulók igényeihez igazodva.


A visszajelzések alapján sikerült egy könnyen érthető és élvezetes programot kidolgozni, amivel sokkal könnyebb az angoltanulás.  

„Ez a könyv szenzációs! Fantasztikus, hogy a szókártyákat tudom tanulni a telefonomon, bárhol, bármikor tudom gyakorolni, a hanganyag is nagyszerű. Amit még köszönök Ildikónak, hogy nem vagyok magamra hagyva. Csak ajánlani tudom és ajánlom is mindenkinek a gyakorlatias-angolt.”

- Rónyai Ágnes, Szarvas -

„ 11 hónapos kisbabámmal vagyok itthon. Nagyon örülök a könyvnek, hogy érthető és jól használható. Minden eddigi nyelvkönyvtől különbözik, amikkel én eddig találkoztam. A könyv után megrendeltem a Basic kiegészítő csomagot, majd a VIP kiegészítő csomagot is.”

- Löve-Fige Magdolna Sára, Nyíregyháza -

„Az iskolai angol könyvek mind csak angolul vannak, így nem értem, nem haladok. Nagyon hasznos a gyakorlatias-angol könyvben, hogy magyarul érthetően, egyszerűen magyarázza el a nyelvtan. A szituációk jók és rövidek, így meg tudom tanulni. Az iskolai könyvhöz hanganyag sincs, nem tudom otthon gyakorolni, meg nehezek, hosszúak, unalmasak.”

- Zöld Zsombor, 16 éves, Szombathely -

© Németh Ildikó 2019    |     Adatvédelmi Nyilatkozat