Gyakorlatias Angol Ingyenes Leckék

Végre egy angoltanulási módszer, amihez nem kell nyelvérzék

Itt egy vadonatúj és hatásos módszer az otthoni nyelvtanulásra, amivel akkor is meg tudsz tanulni angolul, ha eddig a harmadik leckénél sosem jutottál tovább.

A Gyakorlatias Angol Kezdőknek Turbó csomagban minden benne van, amivel könnyen és egyszerűen meg tudsz tanulni angolul - önállóan, bárhol, bármikor.

NÉZD MEG A VIDEÓT

Mit szólnál egy olyan módszerhez, amivel tényleg bárki meg tud tanulni angolul?

Felejtsd el a magolást.


Felejtsd el a stresszes csoportos nyelvórákat, ahonnan megsemmisülten mész haza, mert megint nem tudtad követni az anyagot. 


Abbahagyhatod végre a próbálkozást a zavaros angolkönyvekkel és a nyelvtanulós appokkal is.


Ha könnyen és élvezetesen szeretnél megtanulni angolul, akkor neked is egy egyszerű és logikusan felépített tananyagra van szükséged – amit bárhol, bármikor tanulhatsz, és amivel rövid időn belül magabiztosan tudsz megszólalni angolul bármilyen helyzetben.


Nem lenne nagyszerű, ha lenne...

 • egy érthetően, követhetően felépített tananyag, ami olyan apró lépésekben halad, hogy soha nem veszíted el a fonalat...
 • egy türelmes és nagyon tapasztalt tanár, aki szinte "végigszeretget" a tanyaganon - és akivel minden lecke egy igazi élmény
 • ha önállóan tudnál tanulni a saját tempódban, bárhol, bármikor...
 • és ha tényleg úgy tanulnád az angolt, ahogyan azt használni fogod: életszerű párbeszédekkel, gyakorlatias példákon keresztül?

Most itt a lehetőség:

Németh Ildikó vagyok, a Gyakorlatias Angol módszer megalkotója. 


A több mint húszéves angoltanítási pályafutásom során rájöttem valami nagyon fontos dologra:


Nem a tanuló hibája, ha nem tud megtanulni angolul.


Megfigyeltem, hogy a tanulók zöme mindig ugyanazokon a pontokon akadt el az angoltanulásban.

Elkezdtem kutatni, hogy mi ennek az oka, és hogyan lehetne segíteni, hogy ne legyen olyan nehéz számukra a nyelvtanulás.


A probléma a következő: az angol nyelvnek teljesen más a logikája, mint a magyarnak - és ezt sokszor nem szokták figyelembe venni a nyelvkönyvek, tanfolyamok.


És a ma "divatos" tanítási módszerekkel remekül össze lehet zavarni a tanulókat, de elérni, hogy értsék és beszéljék a nyelvet, azt nem.

Ezért nekiláttam, és megírtam az első olyan nyelvkönyvet, ami kifejezetten magyar anyanyelvű tanulók észjárása szerint tanítja meg az angolt.

 

A nyelvkönyvhöz pedig kidolgoztam azt a 6 lépéses rendszert, amivel bárki önállóan, a saját tempójában képes megtanulni angolul beszélni. 

Ildikó az a fajta tanár, aki minden nap kedvet tud csinálni a tanuláshoz

szekeres andrea

Szívvel, lélekkel magyaráz, érzem, hogy tényleg azt akarja, hogy megértsem. Ha mégsem sikerült megértenem, semmi gond! A zárt FB csoportban bármikor tehetek fel kérdést, garantáltan válaszol.
Minden gond nélkül sikerült elvégeznem a kezdő könyv anyagát, ez sokkal jobb, mint eddig bármi más!
Itt annyiszor hallgathatom meg az "órát", annyiszor mehetek végig egy fejezeten, amíg azt ténylegesen be nem gyakoroltam, nem megy tökéletesen. 

Ismerd meg a Gyakorlatias Angol Kezdőknek egyedülálló
6 lépéses módszerét:

1.

Gyakorlatias Angol Nyelvkönyv

Egy forradalmian új, speciálisan magyar tanulóknak írt könyv, ami a hétköznapi élethelyzeteken keresztül tanítja meg az angol nyelvet.

Gyakorlatias szituációkra készült párbeszédekből tanulhatod meg a nyelvtani alapokat, és a szavakat, kifejezéseket is – hiszen te is így fogod használni az angolt a saját életedben.


Minden fejezet egy kis lépéssel visz előrébb, azt a kis lépést viszont olyan jól begyakorolod, hogy többet soha nem felejted el.


Magyarul magyarázza el a nyelvtani tudnivalókat, és a magyar nyelvhez képest mutatja be az angol nyelvi szabályokat, hogy segítsen fokozatosan átállni az angol gondolkodásra


Nagyon könnyen érthető és logikus a felépítése, minden fejezet az előzőre épül, és sokszor nyúlunk vissza a korábban megtanult dolgokhoz is, hogy minden könnyedén rögzüljön.

2.

Gyakorlatias Angol Hangoskönyv

Az egész tankönyvet fejezetenként feldolgoztuk hangoskönyv formában is.


4-6 különböző anyanyelvi beszélőtől hallhatod a párbeszédeket, és a könyv hallgatása során máris el tudod kezdeni gyakorolni az angol beszédet.


A hangoskönyben a magyarázatokat is hallhatod tőlem, így ha éppen nincs időd leülni a könyv mellé, akkor is tanulhatsz és gyakorolhatsz.


A telefonodon vagy a laptopodon (a tanulási applikációban) megtalálod a könyv oldalait digitális formában, amivel szinkronizáltuk a hangoskönyvet. Ez azt jelenti, hogy bármelyik részre kattintasz a könyv oldalán, azt a részt fogod hallani a hangoskönyből.


Így nem kell folyton elölről hallgatnod, ha egy részt akarsz csak ismételni, ráadásul van 5 másodperces "visszatekerő" gomb is, ha egy-egy szót vagy kifejezést akarsz többször meghallgatni.

Rövid minta a kezdő könyv 5. leckéjéből

3.

Videós tanári magyarázatok minden leckéhez

Az élő Facebook-csoportos intenzívek során kiderült, hogy a videós magyarázatok rengeteget segítettek a tanulóknak abban, hogy még könnyebben tanuljanak, és nagy lelkesedéssel várják a következő leckét. 


Ezért ezeket a videókat is bevettük a Turbó módszerbe, hiszen a cél az, hogy a lehető leghatékonyabban tudjam segíteni a haladásod.  


A kezdő programban 30 videót találsz, amiket a könyv leckéjének olvasása előtt érdemes meghallgatni. Hozok példákat, időnként sztorikat is, és az egész olyan érzés, mintha ott ülnél előttem a nappalimban (vagy én a tiédben :))

Rövid montázs a KEZDŐ program videóiból

4.

Szólalj meg angolul!
Beszédgyakorló könyv + hanganyagok

Ebben a könyvben a tankönyv minden fejezetéhez találsz fokozatosan felépített beszédgyakorlatokat, amiben a szavaktól és kifejezésektől kiindulva teljes mondatokig tudod begyakorolni a tanultakat lépésről lépésre.


Ehhez a könyvhöz külön hanganyagok is tartoznak, amiket az applikációban az adott feladatra koppintva hallhatsz (és egyeszerre olvashatod is.)


Ez egy sok éve tesztelt és nagyon sikeres módszer arra, hogy könnyen kialakuljon a spontán beszéd készsége, és bármilyen helyzetben képes legyél használni azt, amit megtanultál.

5.

Mobil applikáció a tanuláshoz és a gyakorláshoz

A Gyakorlatias Angol mobil applikációja olyan, mint egy virtuális nyelviskola, ahol a tanár, az órarend, a tananyag és a sebesség is hozzád igazodik.


A könyvek digitális verziója mellett a hangoskönyv, a gyakorlókártyák, a videóleckék, a szövegértés gyakorlatok, a beszéltető gyakorlatok, a kvízek egyetlen alkalmazásban, egy helyen segítenek neked megtanulni angolul.


Ezzel a módszerrel annyiszor veszel át egy-egy újonnan megtanult dolgot, és olyan sokféle módon, hogy szinte magától rögzül a tudás.

Ráadásul az applikációt mobilon és számítógépen is használhatod, így tényleg bárhol, bármikor tudsz tanulni, még ha csak 10 perced is van.

6.

Folyamatos személyes segítség a Facebook csoportban

Az élő programok sikerén felbuzdulva került be az otthontanulási programba a "virtuális magántanár": láttam, milyen elképesztően gyorsan fejlődik az angoltudásuk a folyamatos motivációnak és segítségnek köszönhetően. 


Ezért is kapod a "házi feladatokat": minden videó végén elmondom, mit kell megírni, megcsinálni, és azt is, amikor a Facebook csoportba kell beposztolni a megírt mondataidat.


Így sokkal motiváltabb leszel a rendszeres tanulásra, hiszen folyamatosan kapsz feladatokat, és visszajelzést is arra, hogy tényleg jól érted az anyagot.

+1

AJÁNDÉK: Gyakorlókönyv rengeteg feladattal!

308 oldalnyi tömény gyakorlás, amivel olyan atombiztosan tudod megtanulni a kezdő könyv leckéit, hogy álmodból ébresztve is tudsz majd válaszolni bárkinek, aki angolul szól hozzád. 

Összesen 450 feladat a kezdő könyv 30 leckéjéhez, 30 kvíz és 10 komplex teszt a tudásod átfogó ellenőrzésére.

A gyakorlókönyvvel:

 • Stabillá teheted a megszerzett angoltudásod
 • Addig gyakorolsz, míg a nyelvtan is automatikusan megy (és nem felejted el soha többet)
 • Magabiztos tudásra tehetsz szert, így bátran mersz majd beszélni bármilyen helyzetben
 • Nem kell többet hosszú másodpercekig gondolkodnod azon, hogy is kell helyesen összerakni azt a mondatot
 • A megoldókulcsokkal azonnal ellenőrizheted a válaszaidat, így mindig biztos lehetsz a helyes megoldásban
gyakorlókönyv angol feladatok
angol feladatlapok

,,

A videókkal még tisztábbá válik a napi anyag. Ezzel a módszerrel eredményesebbnek érzem a tanulást. Érezhető a fejlődés.

Reményt kaptam és lendületet, hogy képes legyek végigcsinálni és elérni a célomat!

Ildikó úgy tanít, ahogy eddig senki. Egyszerűen élvezem és úgy érzem, ez a tanulási módszer nekem lett kitalálva.

Mariann

Budapest

,,

A videós órákon átjön Ildikó végtelenül kedves személyisége, biztos tudása, motiváló hatása. Lényegre törően, egyszerüen, érthetően magyarázza az angol nyelv lényegét. 

Ez egy olyan nyelvtanulási módszer, ami nagyon motiváló, biztos, érthető alapokat ad.

Minden nap kényszerűség nélkül, örömmel ülök le tanulni, mert benne van a sikerélmény a feladatok megoldásában.

Fodor Éva

Budaörs

Kedvezményes ajánlat a kezdőknek szóló programra:

Mindent szeretnél?

Spórolj 60%-ot a MEGA csomaggal!

100% BOLDOGSÁG GARANCIA

Ha elkezdesz a Gyakorlatias Angollal tanulni, és nem érzed úgy már az első néhány lecke után, hogy ez a módszer sokkal hatékonyabb, mint bármi, amit eddig próbáltál, csak jelezd nekünk 30 napon belül, és visszakapod a vásárolt csomag árát. 

Maximálisan hiszek a Gyakorlatias Angol rendszerben, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok rá.

Ha nem tetszik a könyv vagy a tanulási módszer, csak küldd vissza a könyvet, és szó nélkül visszafizetjük a csomagod árát!

A vásárlás a webáruházunkban, szerződött banki partnereinken keresztül történik. Választhatsz, hogy az OTP SimplePay vagy a CIB Bank biztonságos fizetőkapuját szeretnéd használni (Hozzánk egyik esetben sem jutnak el a bankkártya adataid, és nem tároljuk azt.)

Kattints a MEGRENDELEM gombra, majd töltsd ki az adataidat a következő képernyő utasításai szerint. Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni, és hogy hova kéred a könyv szállítását. Miután a megrendelésed kifizetted, emailben fogjuk elküldeni a számlát, és az online tanulási felülethez a belépési adatokat.

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bennünket a 06 30 148 4778-as számon, vagy írj az info@gyakorlatias-angol.hu címre, és segítünk.

,,

Fantasztikus. Valóban gyakorlatias, érthető, jó magyarázat, kiváló gyakorlatok. Ha valami nem megy egyből, addig ismételhetem, amíg kell, tehát vissza lehet menni bármeddig, bármikor. És sikerélményt is ad, ami jó motiváció a haladáshoz.

Korábban egy kurzusra jártam, ahol a nehézséget az okozta, hogy ha valamit rosszul jegyzeteltem, rosszul is maradt meg. A gyakorlásra kevés idő maradt, ezért sokminden már menet közben kiesett. Nem szerettem megszólalni a csoportban a kiejtés bizonytalansága miatt. A tananyag anyanyelvi beszéd részét nem tudtam követni.

Itt nem kell jegyzetelni, tehát az információ nem torzul. Annyit gyakorolom a kiejtést, amennyit akarom. Úgy érzem a ráfordított idő arányában gyarapodik a tudásom. Magammal feszélyezettség nélkül, jól elbeszélgetek., Élvezem, és nem stresszel, hogy mit nem tudok követni órán.

Nagyon ajánlom azért is, mert a saját tempódban haladhatsz, mert annyit gyakorolhatsz, amennyire szükséged van, mert tudod kontrollálni, hol tartasz. Össze van rakva, érezhető, hogy Ildikó és csapata szeretné, ha ebből meg tudnád tanulni a nyelvet (vagyis nem pusztán egy eladható termékről van szó). 

Horváth Lívia

Veszprém

,,

Nagyon hatékony módszer. Több csatornán hat: látod hallod írod.

Alapos, egyszerű, egymásra épülő feladatokon keresztül haladunk a nehezebb felé. Rengeteg tanulási tipp könnyíti a tanulást.

A videós órákon átjön Ildikó végtelenül kedves személyisége, biztos tudása, motiváló hatása. Lényegre törően, egyszerüen, érthetően magyarázza az angol nyelv lényegét. Sok gyakorlással egymásra épülnek a feladatok. Mindenhová magammal vihetem az alkalmazást, mobil telefonon használom.

Ez egy olyan nyelvtanulási módszer, ami nagyon motiváló, biztos érthető alapokat ad.

Minden nap kényszerűség nélkül, örömmel ülök le tanulni, mert benne van a sikerélmény a feladatok megoldásában.

Fodor Éva

Budaörs

Ez a könyv szenzációs! 

Fantasztikus, hogy a szókártyákat tudom tanulni a telefonomon, bárhol, bármikor tudom gyakorolni, a hanganyag is nagyszerű. 


Amit még köszönök Ildikónak, hogy nem vagyok magamra hagyva. Csak ajánlani tudom és ajánlom is mindenkinek.

Gyakorlatias angol vélemény

Rónyai Ágnes

Szarvas

Könnyűek, átláthatóak a párbeszédek! A magyar igényekhez igazított felépítés, amit az eddigi nyelvkönyvekben nem tapasztaltam. 


Bárcsak lett volna ez az angol könyv, amikor én általános iskolás voltam. 

8 évet tanultam angolul és nem tudtam megszólalni 8 év angol tanulás után.

Gyakorlatias Angol vélemény

Zöld Csengele

Aba

Nagyon köszönöm, a könyv zseniális! Érthető, világos és átlátható.  


A nyomtatott könyv kombinálva az online szókártyákkal, az anyanyelvi hanganyagokkal és a videóleckékkel adja a zseniális összhatást.


Visszaadta a reményt, hogy meg tudok tanulni angolul.

Gyakorlatias Angol vélemény

Vecsernyésné Flórián Éva, Budapest

„Az iskolai angol könyvek mind csak angolul vannak, így nem értem, nem haladok. Nagyon hasznos a gyakorlatias-angol könyvben, hogy magyarul érthetően, egyszerűen magyarázza el a nyelvtant. A szituációk jók és rövidek, így meg tudom tanulni. Az iskolai könyvhöz hanganyag sincs, nem tudom otthon gyakorolni, meg nehezek, hosszúak, unalmasak.”

- Zöld Zsombor, 16 éves, Szombathely -

„11 hónapos kisbabámmal vagyok itthon. Nagyon örülök a könyvnek, hogy érthető és jól használható. Minden eddigi nyelvkönyvtől különbözik, amikkel én eddig találkoztam. A könyv után megrendeltem a VIP kiegészítő csomagot is.”

- Löve-Fige Magdolna Sára, Nyíregyháza -

"Hálásan köszönöm a segítséget az angol nyelvtanulásban.

Megvolt a motivációm a tanulásra, hogy 6 hónap múlva utazunk, és hála az égnek rátaláltam a gyakorlatias angolra.

Nem beszélem folyékonyan az angolt, de Dakkában kezembe adták a mikrofont, hogy mutatkozzam be, mondjak pár mondatot a magyar csapatról.  Izgalom és hiba nélkül megtettem angolul, a sziámi ikreket szétválasztó magyar missziós csapat tagjaként.

Köszönöm, Ildikó, köszönöm Gyakorlatias angol!!!!”

– Mogyorósi Ibolya, a Honvéd kórház szakmai csapatának tagja –

© 2020 Németh Ildikó. Minden jog fenntartva.

Webáruházunk a gyakorlatias-angol.hu weboldal biztonságos, hivatalos, és kizárólagos kiszolgáló felülete.

100%-os elégedettségi garanciával: Annyira bízom a gyakorlatias angol módszerében, hogy 100% pénzvisszafizetés garancia véd Téged, és visszakapod az árát, ha bármi miatt nem vagy elégedett. Még csak meg sem kell indokolni!

 • Vasi-Niko Kft. (gyakorlatias-angol.hu)
 • 9700 Szombathely, Deák F. út 29.
 • +36-20-9579-216
 • info@gyakorlatias-angol.hu
 • Adószám: 11316282-2-18
 • Céginfo: link