Gyakorlatias Angol Ingyenes Leckék

Gyakorlatias Angol 

Középhaladóknak

Emeld új szintre az angolod ezzel az egyszerű és logikus otthoni tanulási programmal:

Ha stabil alapjaid vannak, és szeretnéd tovább fejleszteni az angolodat: ebben a csomagban minden benne van, amivel könnyen és egyszerűen tudod elérni a középhaladó szintet - önállóan, bárhol, bármikor.

Ne bukj el a középhaladó szinten...

... mint olyan sokan mások! 


Ha a megfelelő módszerrel, a megfelelő lépéseken haladva merülsz bele a “haladóbb” angol világába, akkor igazi élmény lesz új nyelvi elemeket és kifejezéseket tanulni - és egyre kényelmesebben beszélni az angolt

Mivel a magyar nyelv logikája egészen más, és az angol nyelvkönyveket általában angol anyanyelvű emberek írják, nem csoda, hogy egy ponton elveszti a fonalat az ember a nyelvtant illetően…

Ez különösen gyakori az alapfok és a középhaladó közötti ugrásnál, ahol hirtelen mintha minden tanár úgy gondolná, hogy te már tudsz angolul. 

Én nem gondolom.

Én úgy gondolom, hogy szuper, hogy tisztában vagy az alapokkal (ha mégsem, akkor javaslom az alapfokú csomagot), és itt az ideje tovább pakolni a téglákat arra a bizonyos falra.

Ugyanúgy meg kell értened az angol logikát, mint eddig – különösen az olyan igeidőknél, amiket mi magyarok nem is használunk.

Ugyanúgy fejlesztened kell a beszédkészséged és a szövegértésed, mint eddig – csak most már hosszabb párbeszédekkel és több összefüggő mondattal dolgozunk.

És ugyanúgy fontos, hogy olyasmit tanulj meg, amit valószínűleg használni is fogsz az életben – ilyen például az állásinterjú, a hivatalos levél írása, vagy a szövegértési tippek és trükkök, amikkel jobban tudsz boldogulni egy külföldi környezetben.

A Gyakorlatias Angol középhaladó programja neked szól, ha:

 • Már beszélsz alapfokon angolul és stabilak az alapjaid
 • Szeretnéd az angolodat fejleszteni, és erre egyszerű és költséghatékony megoldást keresel
 • Nyelvvizsgára, érettségire készülsz angolból
 • Fejleszteni szeretnéd a beszédkészséged
 • Fejleszteni szeretnéd a hallás utáni szövegértésed
 • Logikus és könnyen érthető magyarázatokkal szeretnéd megtanulni a középhaladó nyelvtant
 • Önállóan, a saját időbeosztásodban akarsz tanulni
 • Szükséged van a folyamatos segítségre és visszajelzésre, amikor haladsz
 • És tényleg úgy szeretnéd tanulni az angolt, ahogyan azt használni fogod: életszerű párbeszédekkel, gyakorlatias példákon keresztül

Ha már ismered a Gyakorlatias Angol programokat, akkor ezt a szintet is imádni fogod:

 

Ugyanazzal az egyedülállóan sikeres módszerrel tanulhatsz, mint eddig, csak itt már komolyan belevetjük magunkat a haladóbb nyelvi fordulatokba. 


Hosszabb párbeszédekkel dolgozunk, hosszabbak az egybefüggő szövegek, és választékosabb az anyag szókincse is – hiszen a cél, hogy a való életben is egyre több dolgot tudj önállóan megfogalmazni egyre magasabb szinten. 

Ezt kapod a Gyakorlatias Angol 6 lépéses Turbó módszerével:

1.

Gyakorlatias Angol
Középhaladó nyelvkönyv

Egy speciálisan magyar tanulóknak írt nyelvkönyv 32 fejezettel (236 oldal), ami a hétköznapi élethelyzeteken keresztül tanítja meg az angol nyelvet.

Gyakorlatias szituációkra készült párbeszédekből tanulhatod meg a nyelvtani elemeket, és a szavakat, kifejezéseket is – hiszen te is így használod az angolt a saját életedben.


Minden fejezet egy konkrét nyelvtani szerkezetet dolgoz fel, így minden lépés egy logikus egységet alkot. A könyvben található feladatok segítenek abban, hogy úgy rögzüljön az anyag, hogy többet soha nem felejted el.


Természetesen ez a szint is magyarul magyarázza el a nyelvtani tudnivalókat, és a magyar nyelvhez képest mutatja be az angol nyelvi szabályokat, hogy segítsen egészen átállni az angol gondolkodásra


Nagyon könnyen érthető és logikus a felépítése, minden fejezet az előzőre épül, és sokszor nyúlunk vissza a korábban megtanult dolgokhoz is, hogy minden könnyedén rögzüljön.

2.

Letölthető hangoskönyv

Az egész tankönyvet fejezetenként feldolgoztuk hangoskönyv formában is, így 20 órányi hanganyag áll a rendelkezésedre anyanyelvi színészekkel.


Választhatsz, hogy csak hallgatod a könyvet (remek megoldás utazás, vezetés, házimunka közben), vagy egyszerre olvasod és hallgatod az anyagot.


A telefonodon vagy a laptopodon is megtalálod a könyv oldalait digitális formában, amivel szinkronizáltuk a hangoskönyvet. Ez azt jelenti, hogy bármelyik részre kattintasz a könyv oldalán, azt a részt fogod hallani a hangoskönyvből, amikor az applikációt használod.


Így nem kell folyton elölről hallgatnod, ha egy részt akarsz csak ismételni, ráadásul van 5 másodperces "visszatekerő" gomb is, ha egy-egy szót vagy kifejezést szeretnél többször meghallgatni.


A hangoskönyvet le is töltheted a mobilodra vagy a számítógépedre, tehát internet nélkül is bármikor tudod hallgatni.


A hangoskönyben a nyelvtani magyarázatokat és a feladatokat is hallhatod tőlem, így ha éppen nincs időd leülni a könyv mellé, akkor is tudsz tanulni és gyakorolni.

Rövid minta a középhaladó könyv 3. leckéjéből

3.

Videós tanári magyarázat minden leckéhez

Az élő Facebook-csoportos intenzívek során kiderült, hogy a videós magyarázatok rengeteget segítettek a tanulóknak abban, hogy még motiváltabbak legyenek, jobban megértsék az anyagot, és hogy nagy lelkesedéssel várják a következő leckét. 


Ezért ezek a videók már a Gyakorlatias Angol programjának részét képezik minden szinten, hiszen a cél az, hogy a lehető leghatékonyabban tudjam segíteni a haladásod.  


A középhaladó programban 35 videót találsz (készülnek sorban, most az első 5 van bent az applikációban), amiket a könyv leckéjének olvasása előtt érdemes meghallgatni.

Sztorik, példák, és egy igazi "tanárnénis" magyarázat minden leckéhez, hogy egészen biztosan megértsd az anyagot. 

4.

Szólalj meg angolul!
Beszédgyakorló könyv + hanganyagok

Ebben a könyvben a tankönyv minden fejezetéhez találsz fokozatosan felépített beszédgyakorlatokat, amiben a panelmondatokat és az új nyelvtani elemeket egy speciális módszer szerint tudod begyakorolni lépésről lépésre.


Ehhez a könyvhöz külön hanganyagok is tartoznak, amiket az applikációban az adott feladatra koppintva hallhatsz (és egyszerre olvashatod is.)


Ez egy sok éve tesztelt és nagyon sikeres módszer arra, hogy könnyen fejleszd a spontán beszéd készségedet, és bármilyen helyzetben képes legyél használni azt, amit megtanultál.

5.

Mobil applikáció a tanuláshoz és a gyakorláshoz

A Gyakorlatias Angol mobil applikációja olyan, mint egy virtuális nyelviskola, ahol a tanár, az órarend, a tananyag és a sebesség is hozzád igazodik.


A könyvek digitális verziója mellett a hangoskönyv, az 1500 gyakorlókártya, a 35 videós tanári magyarázat, az interaktív gyakorlatok és a 32 kvíz egyetlen alkalmazásban, egy helyen segít neked élvezettel megtanulni angolul.


Ezzel a módszerrel annyiszor veszel át egy-egy újonnan megtanult dolgot, és olyan sokféle módon, hogy szinte magától rögzül a tudás.

Ráadásul az applikációt mobilon és számítógépen is használhatod, így tényleg bárhol, bármikor tudsz tanulni, még ha csak 10 perced is van.

6.

Folyamatos személyes segítség a Facebook csoportban

Az élő programok sikerén felbuzdulva került be az otthontanulási programba a "virtuális magántanár": minden videó végén elmondom, mit kell megírni, megcsinálni, és azt is, amikor a Facebook csoportba kell beposztolni a megírt feladataidat - amiket kijavítok neked.


Így sokkal motiváltabb leszel a rendszeres tanulásra, hiszen folyamatosan kapsz feladatokat, és visszajelzést is arra, hogy tényleg jól érted az anyagot.

+1

AJÁNDÉK: Gyakorlókönyv rengeteg feladattal!

310 oldalnyi tömény gyakorlás, amivel olyan atombiztosan tudod megtanulni a középhaladó könyv leckéit, hogy álmodból ébresztve is tudsz majd válaszolni bárkinek, aki angolul szól hozzád. 

Összesen 450 feladat a középhaladó könyv 32 leckéjéhez, 32 kvíz és 10 komplex teszt a tudásod átfogó ellenőrzésére.

A gyakorlókönyvvel:

 • Stabillá teheted a megszerzett angoltudásod
 • Addig gyakorolsz, míg a nyelvtan is automatikusan megy (és nem felejted el soha többet)
 • Magabiztos tudásra tehetsz szert, így bátran mersz majd beszélni bármilyen helyzetben
 • Nem kell többet hosszú másodpercekig gondolkodnod azon, hogy is kell helyesen összerakni azt a mondatot
 • A megoldókulcsokkal azonnal ellenőrizheted a válaszaidat, így mindig biztos lehetsz a helyes megoldásban
angol feladatlapok

,,

A videókkal még tisztábbá válik a napi anyag. Ezzel a módszerrel eredményesebbnek érzem a tanulást. Érezhető a fejlődés.

Reményt kaptam és lendületet, hogy képes legyek végigcsinálni és elérni a célomat!

Ildikó úgy tanít, ahogy eddig senki. Egyszerűen élvezem és úgy érzem, ez a tanulási módszer nekem lett kitalálva.

Mariann

Budapest

,,

A videós órákon átjön Ildikó végtelenül kedves személyisége, biztos tudása, motiváló hatása. Lényegre törően, egyszerüen, érthetően magyarázza az angol nyelv lényegét. 

Ez egy olyan nyelvtanulási módszer, ami nagyon motiváló, biztos, érthető alapokat ad.

Minden nap kényszerűség nélkül, örömmel ülök le tanulni, mert benne van a sikerélmény a feladatok megoldásában.

Fodor Éva

Budaörs

Akciós ajánlat:

100% BOLDOGSÁG GARANCIA

Ha elkezdesz a Gyakorlatias Angollal tanulni, és nem érzed úgy már az első néhány lecke után, hogy ez a módszer sokkal hatékonyabb, mint bármi, amit eddig próbáltál, csak jelezd nekünk 30 napon belül, és visszakapod a vásárolt csomag árát. 

Maximálisan hiszek a Gyakorlatias Angol rendszerben, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok rá.

Ha nem tetszik a könyv vagy a tanulási módszer, csak küldd vissza a könyvet, és szó nélkül visszafizetjük a csomagod árát!

A vásárlás a webáruházunkban, szerződött banki partnereinken keresztül történik. Választhatsz, hogy az OTP SimplePay vagy a CIB Bank biztonságos fizetőkapuját szeretnéd használni (Hozzánk egyik esetben sem jutnak el a bankkártya adataid, és nem tároljuk azt.)

Kattints a MEGRENDELEM gombra, majd töltsd ki az adataidat a következő képernyő utasításai szerint. Válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni, és hogy hova kéred a könyv szállítását. Miután a megrendelésed kifizetted, emailben fogjuk elküldeni a számlát, és az online tanulási felülethez a belépési adatokat.

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bennünket a 06 30 148 4778-as számon, vagy írj az info@gyakorlatias-angol.hu címre, és segítünk.

Ezt mondják tanulóink:

Üdvözöllek, Németh Ildikó vagyok, a Gyakorlatias Angol módszer megalkotója. 


A több, mint húsz éves angoltanítási pályafutásom során rájöttem valami nagyon fontos dologra:


Nem a tanuló hibája, ha nem tud megtanulni angolul.


Megfigyeltem, hogy (kevés kivétellel) a tanulók mindig ugyanazokon a pontokon akadtak el az angol nyelvben.


Elkezdtem kutatni, hogy mi ennek az oka, és hogyan lehetne segíteni nekik, hogy ne legyen olyan nehéz számukra a nyelvtanulás.


Nagyon hamar rájöttem, hol a probléma...


... az angol nyelvnek teljesen más a logikája, mint a magyarnak.


Néhány ma divatos tanítási módszerrel remekül össze lehet zavarni a tanulókat, de elérni, hogy értsék és beszéljék a nyelvet, azt nem.


Így született meg a Gyakorlatias Angol rendszer, és a középhaladó programmal már három szinten tudom segíteni a tanulókat a teljesen kezdőtől akár az érettségiig.

,,

Fantasztikus. Valóban gyakorlatias, érthető, jó magyarázat, kiváló gyakorlatok. Ha valami nem megy egyből, addig ismételhetem, amíg kell, tehát vissza lehet menni bármeddig, bármikor. És sikerélményt is ad, ami jó motiváció a haladáshoz.

Korábban egy kurzusra jártam, ahol a nehézséget az okozta, hogy ha valamit rosszul jegyzeteltem, rosszul is maradt meg. A gyakorlásra kevés idő maradt, ezért sokminden már menet közben kiesett. Nem szerettem megszólalni a csoportban a kiejtés bizonytalansága miatt. A tananyag anyanyelvi beszéd részét nem tudtam követni.

Itt nem kell jegyzetelni, tehát az információ nem torzul. Annyit gyakorolom a kiejtést, amennyit akarom. Úgy érzem a ráfordított idő arányában gyarapodik a tudásom. Magammal feszélyezettség nélkül, jól elbeszélgetek., Élvezem, és nem stresszel, hogy mit nem tudok követni órán.

Nagyon ajánlom azért is, mert a saját tempódban haladhatsz, mert annyit gyakorolhatsz, amennyire szükséged van, mert tudod kontrollálni, hol tartasz. Össze van rakva, érezhető, hogy Ildikó és csapata szeretné, ha ebből meg tudnád tanulni a nyelvet (vagyis nem pusztán egy eladható termékről van szó). 

Horváth Lívia

Veszprém

,,

Nagyon hatékony módszer. Több csatornán hat: látod hallod írod.

Alapos, egyszerű, egymásra épülő feladatokon keresztül haladunk a nehezebb felé. Rengeteg tanulási tipp könnyíti a tanulást.

A videós órákon átjön Ildikó végtelenül kedves személyisége, biztos tudása, motiváló hatása. Lényegre törően, egyszerüen, érthetően magyarázza az angol nyelv lényegét. Sok gyakorlással egymásra épülnek a feladatok. Mindenhová magammal vihetem az alkalmazást, mobil telefonon használom.

Ez egy olyan nyelvtanulási módszer, ami nagyon motiváló, biztos érthető alapokat ad.

Minden nap kényszerűség nélkül, örömmel ülök le tanulni, mert benne van a sikerélmény a feladatok megoldásában.

Fodor Éva

Budaörs

Ez a könyv szenzációs! 

Fantasztikus, hogy a szókártyákat tudom tanulni a telefonomon, bárhol, bármikor tudom gyakorolni, a hanganyag is nagyszerű. 


Amit még köszönök Ildikónak, hogy nem vagyok magamra hagyva. Csak ajánlani tudom és ajánlom is mindenkinek.

Gyakorlatias angol vélemény

Rónyai Ágnes

Szarvas

Könnyűek, átláthatóak a párbeszédek! A magyar igényekhez igazított felépítés, amit az eddigi nyelvkönyvekben nem tapasztaltam. 


Bárcsak lett volna ez az angol könyv, amikor én általános iskolás voltam. 

8 évet tanultam angolul és nem tudtam megszólalni 8 év angol tanulás után.

Gyakorlatias Angol vélemény

Zöld Csengele

Aba

Nagyon köszönöm, a könyv zseniális! Érthető, világos és átlátható.  


A nyomtatott könyv kombinálva az online szókártyákkal, az anyanyelvi hanganyagokkal és a videóleckékkel adja a zseniális összhatást.


Visszaadta a reményt, hogy meg tudok tanulni angolul.

Gyakorlatias Angol vélemény

Vecsernyésné Flórián Éva, Budapest

„Az iskolai angol könyvek mind csak angolul vannak, így nem értem, nem haladok. Nagyon hasznos a gyakorlatias angol könyvben, hogy magyarul érthetően, egyszerűen magyarázza el a nyelvtant. A szituációk jók és rövidek, így meg tudom tanulni. Az iskolai könyvhöz hanganyag sincs, nem tudom otthon gyakorolni, meg nehezek, hosszúak, unalmasak.”

- Zöld Zsombor, 16 éves, Szombathely -

„11 hónapos kisbabámmal vagyok itthon. Nagyon örülök a könyvnek, hogy érthető és jól használható. Minden eddigi nyelvkönyvtől különbözik, amikkel én eddig találkoztam. A könyv után megrendeltem a VIP kiegészítő csomagot is.”

- Löve-Fige Magdolna Sára, Nyíregyháza -

"Hálásan köszönöm a segítséget az angol nyelvtanulásban.

Megvolt a motivációm a tanulásra, hogy 6 hónap múlva utazunk, és hála az égnek rátaláltam a gyakorlatias angolra.

Nem beszélem folyékonyan az angolt, de Dakkában kezembe adták a mikrofont, hogy mutatkozzam be, mondjak pár mondatot a magyar csapatról.  Izgalom és hiba nélkül megtettem angolul, a sziámi ikreket szétválasztó magyar missziós csapat tagjaként.

Köszönöm, Ildikó, köszönöm Gyakorlatias angol!!!!”

– Mogyorósi Ibolya, a Honvéd kórház szakmai csapatának tagja –

© 2020 Németh Ildikó. Minden jog fenntartva.

Webáruházunk a gyakorlatias-angol.hu weboldal biztonságos, hivatalos, és kizárólagos kiszolgáló felülete.

100%-os elégedettségi garanciával: Annyira bízom a gyakorlatias angol módszerében, hogy 100% pénzvisszafizetés garancia véd Téged, és visszakapod az árát, ha bármi miatt nem vagy elégedett. Még csak meg sem kell indokolni!

 • Vasi-Niko Kft. (gyakorlatias-angol.hu)
 • 9700 Szombathely, Deák F. út 29.
 • +36-30-148-4778
 • info@gyakorlatias-angol.hu
 • Adószám: 11316282-2-18
 • Céginfo: link