Blog...

Létezik-e garancia arra, hogy megtanulsz angolul?

Gyakorlatias Andol - Németh Ildikó - angoltanulás egyszerűen

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy nyitva áll a világ azok előtt, akik magabiztos angol tudással rendelkeznek. Épp ezért, ha megkérdeznénk, 10 emberből 8 biztosan azt válaszolná, hogy szeretne megtanulni angolul. A statisztikák szerint viszont nem állunk ilyen jól…
Pedig milyen jó lenne, ha az elején még mielőtt beleölünk több tíz vagy akár százezer forintot és sok sok órát a tanulásba, lenne mellettünk valaki, aki garantálja, hogy elégedettek leszünk a végeredménnyel… Vajon létezik ilyen?

Miért nem tudunk angolul?

De mégis mi az oka annak, hogy habár tisztában vagyunk vele, hogy fontos a nyelvtudás, sőt bizonyos területeken elengedhetetlen, mégsem tudunk magabiztos angoltudásra szert tenni.
Ahogy angoltanárként látom, ennek számos oka lehet. Az egyik például, hogy az iskolai angolórákon sokszor nem jut elég idő megérteni és begyakorolni az alapokat. Előfordul, hogy elsiklanak fontos összefüggések felett, ami később problémákat okoz és akadályozza a magasabb szintű anyag megértését. Hiszen ha az alapok nincsenek rendben, arra nem lehet építkezni.

A másik tipikus ok, amit már rengeteg embertől hallottam: “nincs rá időm”. Hát igen, valóban nem könnyű megoldani, hogy minden, amit szeretnénk, beleférjen abba a 24 órába.
Egy-két sikertelenség után pedig sokan feladják és csak elvesztegetett időnek, ablakon kidobott pénznek tekintik mindazt, amit a nyelvtanulásra fordítottak. De vajon hogy lehetne ezt elkerülni és elérni, hogy a tanuló lelkesedése kitartson? Hiszem, hogy a megfelelő módszerrel lehetséges!

Te is kellesz hozzá!

Kifejlesztettem egy új módszert az angol tanulásra, kifejezetten a magyar tanulók igényeihez igazítva. A módszer neve Gyakorlatias angol és ha pontosan követed a tanácsaimat, garantálom, hogy megtanulsz angolul!
Valóban nem egy szokványos ígéret, de bátran vállalom, ha (és itt jön a fontos rész!) cserébe ígéred, hogy a módszeremet hiánytalanul betartod.
Bízom benne annyira, hogy merem vállalni a 100%-os elégedettségi garanciát, mert tudom, ha követed a könyvben leírtakat, meg fogsz tanulni angolul. Nem is akárhogy.

Mutasd a könyvet!
Németh Ildikó
Németh Ildikó vagyok, angoltanár, a Gyakorlatias Angol módszer kifejlesztője. A magyar emberek zöme nehezen tanul idegen nyelvet. Ezért dolgoztam ki a gyakorlatias angol nyelvtanítási módszeremet, ami a szövegértést és a beszédkészséget egyszerre fejleszti, így sokkal gyorsabb önálló nyelvtanulást tesz lehetővé. A könyv érthetően, látványos illusztrációkkal, életszerű, a mindennapokból vett példákkal és hasznos gyakorlófeladatokkal indít el az önálló tanulás útján. Az angoltanulási csomagok pedig a könyv mellett olyan hangoskönyvvel, videóleckékkel, online gyakorlófeladatokkal és szókártyákkal merítenek bele az intenzív nyelvtanulásba, amiket a  kifejezetten a magyar nyelvtanulók igényeire fejlesztettem ki. Ha a teljes élményt szeretnéd, akkor válaszd valamelyik oktatócsomagot a gyors haladás érdekében. Itt tudod megvenni a könyvet és a csomagokat: https://www.gyakorlatias-angol-bolt.hu

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További információ:

+36 20 957 9216