Blog...

Mennyibe kerül egy jó angol nyelvkönyv?

Gyakorlatias Andol - Németh Ildikó - angoltanulás egyszerűen

Angolul sokféleképpen tanulhatsz, de bármelyik formáját is válaszd, valamilyen könyvre biztosan szükséged lesz hozzá.
A kínálat viszont óriási és ez egyre csak fokozódik. Nem csoda, ha tanácstalan vagy.

Fontos tehát tudnunk, mégis mi a reális ár egy jó angol könyvért, mennyit fizessünk érte és mi az, ami biztosan nem éri meg?

És mégis hogy lehet ezt megállapítani? Ebben segít ez a cikk!

Tulajdonképpen mit is veszel, amikor angol könyvet vásárolsz?

Lehetőséget. Lehetőséget arra, hogy megvalósítsd az álmod, hogy elérd a célod az angol nyelvvel, bármi legyen is az. Lehet akár egy külföldi állás, amivel jobb életet biztosíthatsz a családodnak, egy ösztöndíj, amivel megalapozhatod a jövődet, vagy valaki, akivel nagyon szeretnél egy nyelvet beszélni. 🙂 Szóval mindez mennyit is ér? Te mennyit kérnél érte? Nehéz beárazni, ugye?
Azért nézzük meg, néhány konkrétumot is, ami segít a választásban!

Tényleg a drágább, kerül többe…?

Lehet, hogy azért választod a könyvet, mert önállóan szeretnél tanulni, megspórolva ezzel a nyelvtanfolyam vagy a magántanár árát, az utazással járó költségekről és a ráfordított időről nem is beszélve… Hiszen ezeket is bele kell számolnod, ha összehasonlítod az árakat.

Meg kell nézned azt is, mennyire komplex az adott könyv. Lehet, hogy 2 könyv ránézésre ugyanolyannak tűnik, a tematika is megegyezik és a vélemények is jók mindkettőről, az egyik viszont jóval olcsóbb a másiknál. Érthető, ha máris raknád a kosaradba, de állj csak meg egy percre! Mi van, ha a tanulás során kiderül, hogy az olcsóbb könyv mellé még meg kell venned egy munkafüzetet, hogy gyakorolni tudj, egy kiegészítő hanganyagot, hogy igazán hatékony legyen a tanulás vagy szókártyákat, nyelvtani segédleteket…
Míg a másik könyv – ami igaz, hogy többe került – mindezt tartalmazza és semmi másra nem kell költened, mindent megkapsz egy csomagban.

Ha mindent beleszámolsz, végül bebizonyosodik, hogy az olcsóbb lett a drágább… Ezért azt tanácsolom, hogy soha ne kizárólag az ár alapján válassz angol könyvet!

De persze tudom, hogy fontos az ár…

Vannak helyzetek, amikor hiába tudod, hogy a drágább könyvet kellene megvenned, mégsem engedheted meg magadnak… Mit lehet tenni ilyenkor?
Jó, ha nem kell azonnal döntened és van időd körülnézni. Ilyenkor ugyanis előfordul, hogy belebotlasz egy szuper lehetőségbe, kifogsz egy akciót és kedvezőbb áron szerezheted meg azt, amire igazán szükséged van.

Ezért tartok én is kedvezményes időszakokat, mint a mostani is, hogy minél több embernek tudjak segíteni a könyvemmel, ami az új, kifejezetten magyar diákok számára kifejlesztett Gyakorlatias Angol módszerre épül.

A könyvet és a hozzá tartozó extra ajándékokat most kedvezményes áron vásárolhatod meg!

Tovább a könyvhöz!
Németh Ildikó
Németh Ildikó vagyok, angoltanár, a Gyakorlatias Angol módszer kifejlesztője. A magyar emberek zöme nehezen tanul idegen nyelvet. Ezért dolgoztam ki a gyakorlatias angol nyelvtanítási módszeremet, ami a szövegértést és a beszédkészséget egyszerre fejleszti, így sokkal gyorsabb önálló nyelvtanulást tesz lehetővé. A könyv érthetően, látványos illusztrációkkal, életszerű, a mindennapokból vett példákkal és hasznos gyakorlófeladatokkal indít el az önálló tanulás útján. Az angoltanulási csomagok pedig a könyv mellett olyan hangoskönyvvel, videóleckékkel, online gyakorlófeladatokkal és szókártyákkal merítenek bele az intenzív nyelvtanulásba, amiket a  kifejezetten a magyar nyelvtanulók igényeire fejlesztettem ki. Ha a teljes élményt szeretnéd, akkor válaszd valamelyik oktatócsomagot a gyors haladás érdekében. Itt tudod megvenni a könyvet és a csomagokat: https://www.gyakorlatias-angol-bolt.hu

Szólj hozzá te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További információ:

+36 20 957 9216