Gyakorlatias Angol logo

Mennyivel tudnál jobban angolul, ha nagyobb lenne a szókincsed?

Itt a magolás vége: megmutatjuk, mi a leghatékonyabb módszer a szótanulásra...

... hogy soha többet ne felejtsd el a szavakat, amiket egyszer már megtanultál!

Itt egy speciális szókincsbővítő alkalmazás, ami segít neked könnyen és örökre megtanulni a szavakat.

Tudtad, hogy a hétköznapi beszélt angol 90%-át megértheted, ha ismered ezeket a szavakat?

Ki mondta, hogy a szótanulás során kötelező halálra unnod magad?

Fogtuk a beszélt angol 3000 legfontosabb szavát (plusz még majdnem 2000-et bónusznak), és beültettük egy szuper gyakorlatias és játékosított applikációba, amivel gyorsabban, élvezetesebben és szinte észrevétlenül tanulhatod őket

Egy átlag angol nyelvtanfolyamon legfeljebb 1000 új szót tanulsz...

...aminek egy jó részét valószínűleg el is felejted majd.
A Szókincsvarázslóval viszont a mindennapokban beszélt angol szinte teljes alapszókészletét tanulhatod meg egy 60-80 órás tanfolyam árának a töredékéért. 

Az applikációba épített okos módszertan és a “kikérdező” funkció pedig gondoskodik róla, hogy hosszú évekig meg is ragadjanak a megtanult szavak.

Soha többet ne felejtsd el a szavakat!

Tudtad, hogy van egy tudományos módszer arra, hogy hogyan lehet a legjobban emlékezni a megtanultakra?

Megfelelő ismétlési módszer nélkül vasárnap estére már csak a töredékére fogsz emlékezni azoknak a szavaknak, amiket hétfőn megtanultál - biztosan veled is előfordult már ilyen.

A jó hír viszont az, hogy az “időszakos ismétlés”-nek nevezett módszerrel viszont szinte örökre tudsz emlékezni a szavakra. A Szókincsvarázsló erre a módszertanra épül.

Az igazi varázslat az, hogy ez az applikáció pontosan tudja, hány naponta kell átismételned egy korábban megtanult szót ahhoz, hogy az szinte kitörölhetetlen legyen a memóriádból.

A Szókincsvarázsló nem helyettesíti a nyelvtanulást. Nem csodaszer és nem dolgozik helyetted. De abban segít, hogy a kemény munkával megszerzett tudás életed végéig elkísérjen.

Ezt tudja a Szókincsvarázsló:

Nézd meg az új felhasználóknak szóló videót, itt részletesebben megmutatunk néhány funkciót:

 • Szövegek 5 szinten
  Szintekre bontott szókincsfejlesztés kezdőtől középhaladóig – hogy mindig a megfelelő szinten kezdd és folytasd a tanulást.
 • Személyre szabott digitális szótárfüzet  
  – ami rendszeresen “kikérdezi tőled” saját magát . Csak annyi a dolgod, hogy egy koppintással hozzáadd azokat a szavakat a szövegekben, amiket nem ismersz. A többit a varázsló elintézi :)
 • Rövid, életszerű történetek
  Mert szavakat csak szövegkörnyezetben érdemes tanulni. Hétköznapi témák, válogatott szólisták – hogy te is a mindennapői beszélt angolt tudd megtanulni.
 • Rengeteg hanganyag
  Minden sztorit meg is hallgathatsz, és ha nem értesz valamit, azonnal kapsz segítséget az odaillő definícióval és példamondatokkal.
 • "Intelligens" szókártyák
  Tudományos rendszer alapján beprogramozott időszakos ismétlés szókártyákkal, amivel garantáltan bevésheted a megtanult kifejezéseket.

Ne hagyd ki:

szerezd meg kedvezményesen a szótanuló programot!

FONTOS: Ezért az összegért örökre a tiéd a Szókincsvarázsló (legalábbis amíg az internet létezik), ez nem havidíj. Telefonon, asztali számítógépen, tableten is használhatod, és díjmentesen megkapod a jövőbeli bővítéseket is.

 • 3000 leggyakoribb angol szó 
 • +2000 bónusz szó és meghatározás
 • Személyre szabott szótárfüzet
 • Beszélő szó- és mondatkártyák
 • "Intelligens" kikérdező program
 • szövegek 5 szinten
 • anyanyelvi hanganyag a szövegekhez (amerikai angol)
 • Hallás utáni szövegértés feladatok
 • Szótárazható videók

100% BOLDOGSÁG GARANCIA

Ha elkezdesz a Szókincsvarázslóval tanulni, és nem érzed úgy már az első néhány alkalom után, hogy ez a módszer sokkal hatékonyabb, mint bármi, amit eddig próbáltál, csak jelezd nekünk 30 napon belül, és visszakapod a szótanuló program árát. 

Maximálisan hiszek a Szókincsvarázslóban, ezért teljes pénzvisszafizetési garanciát vállalok rá: ha nem tetszik, szó nélkül visszafizetjük az árát.

A vásárlás a webáruházunkban, szerződött banki partnereinken keresztül történik. Választhatsz, hogy az OTP SimplePay vagy a CIB Bank biztonságos fizetőkapuját szeretnéd használni (Hozzánk egyik esetben sem jutnak el a bankkártya adataid, és nem tároljuk azt.)

Kattints a MEGRENDELEM gombra, majd töltsd ki az adataidat a következő képernyő utasításai szerint. Miután a megrendelésed kifizetted, emailben fogjuk elküldeni a számlát, és az online tanulási felülethez a belépési adatokat.

Ha bármilyen kérdésed van, hívj bennünket a 06 30 148 4778-as számon, vagy írj az info@gyakorlatias-angol.hu címre, és segítünk.

Visszajelzések a Szókincsvarázslóról:

király veronika

Kedves Csapat!
Most néztem bele a megkapott Szókincs Varázslóba.
Ez valami elkepesztően profi!!!!!
Nagyon köszönöm a lehetőséget, szuper alkalmazás,most már nem lehet kifogásom miért nem tanulok:)))))
Jó egészséget és további sikeres alkotásokat kívánok!

Facebook hozzászólás

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szuper applikációt, ennyi pénzért ajándék! Letöltöttem, megnyitottam és csodálkoztam, milyen összetett, mennyire felhasználó barát és logikus felépítésű, evvel igazán könnyedén lehet játszva tanulni. Szuper! 
Ildikó ez nagyszerű lett!! Minden munkatársadnak gratulálok a SzókincsVarázsló tökéletességéért! Köszönöm, hogy úgy tanulhatok, hogy nem unom meg! 

lanszky natasa

Megvettem a "SzókincsVarázslót". Sikerült a mobilomra is ikonnal telepíteni. Egyszerűen zseniális. Imádom !!!!

Ezt mondják a Gyakorlatias Angolról korábbi tanulóink:

© Németh Ildikó 2019    |     Adatvédelmi Nyilatkozat     |     Kapcsolat